2 Ocak 2018 Salı

Telefon Duvar Kağıtları Wallpaper HD

Telefon Duvar Kağıtları Wallpaper HD

Telefonlar artık hayatımızın parçası oldu. Sürekli bakıp durduğumuz telefonlardaki duvar kağıtları sıkıcı gelebiliyor, şahsen ben sıkılıyorum. Telefon ekranına sürekli baktığımızdan telefon duvar kağıtları yani ekranındaki resim psikolojik olarak bizleri etkilediğini düşünüyorum. 

Üzgün Duvar Kağıdı


Ekranınızda yukarıdaki resmin olduğunu düşünün? Üzgün bir kız çocuğu fotoğrafına her baktığınızda bu sizi etkilemez mi sizce?

Mutlu Duvar Kağıdı

Yukarıdaki resmin telefonunuzun duvar kağıdı olduğunu düşünün? Her defasında baktığınızda kendinizi mutlu hissetmez misiniz?

İnsan psikolojisi en ince detaylardan etkilenebilir, hüzünlü bir müzik ile hüzünlenirken hareketli bir müzikle mutlu olabilir. Motivasyon için ve mutlu olmak için olumsuz her türlü şeylerden kaçınmalıyız kendimizi bile bile mutsuz edecek hareketlerden işlerden uzak durmalıyız bu telefondaki bir duvar kağıdı olsa bile...

En güzel Duvar Kağıtları

Telefon için veya bilgisayar için duvar kağıdı seçerken yukarıda bahsettiğimiz gibi dikkatli seçmeli ve huzur veren mutlu edip motive eden resimler seçmeliyiz. 


Motive Edici Resim

Yukarıdaki fotoğrafta sadece bir kayanın üzerinde ellerini havaya kaldırmış bir adam olarak bakabiliriz ama bana göre psikolojik olarak bu resim bize bir şeyleri başarabilirim, yapabilirim, zirveye yani hedefime ulaşabilirim mesajını veriyor. Böyle bir resmin bilgisayarınızın duvar kağıdı olarak ayarlandığında artık her bilgisayarı açtığınızda motive olma yolunda +1 önde başlayabilirsiniz.

Huzur Veren Fotoğraf

Şimdide yukarıdaki deniz veya gölün yanında küçük sade bir bank etrafı yeşillik ve serin bir meltem esintisinde dalga seslerini hatırlatan ve hissettiren bir fotoğraf var. Bu fotoğrafa bakarak iş stresini bir nebze de unutabilir rahatlayabiliriz. Bu fotoğraf huzurlu bir ortam hissi verdiğinden motive edici bir özelliği de içinde barındırabilmektedir. 

Duvar kağıtlarının full hd, 4k özelliklerine sahip olmasında ziyade sizde bıraktığı etki çok daha önemlidir.

Örnek Telefon/Bilgisayar Duvar Kağıtları


battlefield 

Kedi

chevrolet

Papatya

Çam Ağacı Kış

Deniz Kulübe

Deniz Turkuaz

Gece Gökyüzü Yılıdz

mitsubishi

Muhammed Ali Boksör

Gül Buket

Kış Sevgi Kalp

Çakıl Taşları

Şelale

Kar


Paylaş

Benzer Yayınlar

Telefon Duvar Kağıtları Wallpaper HD
4/ 5
Oleh