7 Şubat 2017 Salı

Bluestacks Kurulumu Nasıl Yapılır? Videolu Anlatım

Bluestacks Kurulumu Nasıl Yapılır?

Akıllı telefonlar ile artık günümüzde bilgisayarda yapılabilen işlemlerin çoğu akıllı telefonlar ile de yapılabilmektedir. Android sistemli telefonlar kullanılmaya başlandıkça  androidli telefonlar için de oyunlar geliştirilmeye başlanıldı. Android sistemde oynanan oyunlar o kadar tuttu ki bilgisayarda da aynı oyunu oynamak istiyoruz.

BlueStacks Kurulumu


Bilgisayarda android sistemini çalıştırmak için Bluestacks uygulamasına ihtiyaç vardır.

Bluestacks Nedir?

Bluestacks androidli telefonunuzda sistemin bilgisayara taşınmış halidir, Blustacks kullanımı akıllı telefon kullanımı ile aynıdır. Bilgisayarınıza yüklersiniz tıklayıp çalıştırırsınız. Google play hesabınızı bağlarsınız oyun indirip oynayabilirsiniz. Google Paly hesabı için gmail hesabınızın olması gerekiyor. Gmail hesabı nasıl alınır öğrenmek isterseniz tıklayın. Gmail Al



Bluestacks İndir Ücretsiz Free

Bluestacks ücretsiz bir programdır. Windows bilgisayarınızda android oyunlarını oynamanızı sağlar. Android oyunlarını oynamak için öncelikle Bluestacks uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Bluestacks ücretsiz indirmek için tıklayın:


Bluestacks Kurulumu Nasıl Yapılır?

Bluestacks kurulumu için öncelikle Bluestacks android emulatörünü indirmeniz gerekiyor. Bluestacks boyutu yaklaşık 315 mb'tır. Bluestacks kurulumu normal uygulama kurulumu ile aynıdır. Tıkalyıp uyugulamayı çalıştırın bluestacks kurulumunu yapamaya başlayın.


  1. İndirme işlemi bittikten sonra kurulumu tıklayarak çalıştırınız
  2. Kurulum çalışınca tekrardan veri indirme yapabilir
  3. Kurulum tamamlandıktan sonra ekranı açtığınızda ana ekran başlatıcınız ani launcher olmadığından ekran normal android telefondaki gelmeyebilir
  4. Arama yerine nova launcher yazarak launcher indirip kurulumu yapılır
  5. Kurulum bittikten sonra gmail hesabınız ile google play store giriş yapınız.

BlueStacks Kurulumu Videolu Anlatım








Paylaş

Benzer Yayınlar

Bluestacks Kurulumu Nasıl Yapılır? Videolu Anlatım
4/ 5
Oleh